Wat is Touch of Matrix en wat kan het voor je doen?

Touch of Matrix is een unieke bewustzijnsmethode om oude of ongewenste patronen en blokkades die vastzitten te verwijderen of te veranderen. Dit kan zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Hoe ontstaan die blokkades?
Door ons vaak jachtige leven, de hoge eisen die we aan onszelf stellen, of het gevoel hebben dat anderen (te) veel van ons verwachten, door de zorg voor kinderen of je ouders in combinatie met werk of door het meemaken van traumatische gebeurtenissen en ervaringen, ontstaan spanning, stress, vermoeidheid en fysieke klachten. 

Je zou kunnen zeggen dat ons hoofd, onze “harde schijf”, langzaam maar zeker vol loopt en we lopen vast. We komen tot allerlei (negatieve) overtuigingen en oordelen over onszelf en anderen en denken dat  we er niets meer aan kunnen veranderen

Wat heeft Touch of Matrix met een computer te maken?
Vergelijk je geest eens met de harde schijf van je computer. Die moet je eigenlijk regelmatig opschonen en upgraden want anders wordt die traag, loopt af en toe vast en geeft regelmatig foutmeldingen. Op een computer blijven oude programma’s die er allang niet meer toe doen onnodige ruimte in beslag nemen. Ze draaien op de achtergrond mee en storen en blokkeren.

Dit is ook wat in jouw geest gebeurt: oude patronen, gedachten en gebeurtenissen draaien op de achtergrond mee en staan jouw vooruitgang en levensvreugde in de weg, zonder dat je het (altijd) door hebt.

Maar……..Hoe fijn zou het zijn als je je van die gedachten bewust zou worden en je je leven weer een positieve draai kunt geven! Dat is precies wat we met Touch of Matrix doen. Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en upgraden voor een computer doet.

Hoe ziet de behandeling eruit?
We bespreken kort wat je klachten zijn en bespreken vooral wat je graag wilt veranderen en wat je wensen zijn.

Tijdens de behandeling, waarbij je gewoon je kleding aanhebt, maken we contact met het “energieveld” om ons heen en daarbij ga je vanzelf bewegen. Die bewegingen die je gaat maken zijn juist goed en vertellen mij o.a. waar blokkades zitten of wat je lastig vindt of wat je nog niet wilt horen en daar ga ik samen met jou mee aan de slag en dat gaat heel natuurlijk en luchtig. Touch of Matrix is niet zwaar. Humor terwijl we bezig zijn is juist heel belangrijk. Tijdens de behandeling praat ik met je en knip met mijn vingers de oude informatie weg, zodat nieuwe bruikbare informatie binnen kan komen. Zo nu en dan raak ik je licht aan om te controleren waar nog blokkades zitten of waar die juist opgelost zijn.

Eén van de principes van Touch of Matrix
Dat is hardop en positief praten. Want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Uit onderzoek blijkt dat hardop praten je DNA kan veranderen. En het zal duidelijk zijn, wat we positief formuleren zal je DNA ook positief veranderen. 

Een bekende uitspraak van Boeddha is: “heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt.”

Maar dat geldt niet alleen voor denken dat geldt misschien nog wel meer voor tegen jezelf praten. Daarom: praat positief tegen jezelf en ga bezig met dat wat jij wilt; jij creëert namelijk. Laat het maar gebeuren!

 Want……..Hoe zou het zijn als…..
Je optimaal zou functioneren
Je creatief en blij zou zijn
Je vrijer omgaat met fysieke belastingen
Je vrij zou zijn van beperkende overtuigingen
Je weer lekker in je vel zou zitten